Fortsatt ätande och sovande


Vikt: 68,6 kg!! Jag vet inte vad jag ska ta mej till nu. Får börja om på nytt imorgon, som vanligt.

Mått rätt ok idag, bortsett från en extrem huvudvärk, vilket gjorde att jag la mej och sov mitt på dagen. Jag har varit extremt seg i största allmänhet, och har, som sagt, fortsatt äta. Försöker dämpa den kvarhängande ångesten med mat, som alltid. Mår skit över detta! Hela veckan blev fuckad, inget blev som jag hade tänkt mej. Suck.

Jävlar, vad svårt det kommer att bli att sova nu dock, är helt äckligt övermätt av att ha ätit all möjlig skit (2900 kcal idag).

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s