Ångest idag också


Vikt: 68,2 kg!! Jag mår så in helvete kasst över vikten. Vill bara gråta!

Sovit, sovit, lämnat tillbaka boken på biblan, sovit, handlat fel skit på Lidl, kollat på hockey (bra för Frölunda), deppat som fan över hur jävla kass min ekonomi är nu. Tappade min piercing och gråter nu för att jag inte har råd med 50 spänn samt följa med på en hockeymatch. Jag vill bara fortsätta sova, tänker gråta mej själv till sömns nu och lyssna på scary stories. Åt för mycket idag också. Drack även folköl. Jag hatar mej själv för att jag är inte kan göra något ordentligt. Kunde inte ens pussa Rhith godnatt för att jag är en sån äcklig, fet och värdelös människa, som bara är till besvär. Jag vet ju att han tycker om mej, men jag är inte värd det. Jag vill acceptera det, men jag vet inte hut man gör.

Inte konstigt att jag reagerar så här känslosamt när jag har haft ångest i två dagar och fick mens idag. Överkänslig deluxe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s