Skitångest


Vikt: började dagen med att äta, så vågade inte väga mej efter det

Orkade inte till arbetsträningen efter en natt med fruktansvärt dålig sömn. Drack lite kaffe. Fick total ångest och försökte sova bort, men kunde inte sova, proppade i mej chips vilket hjälpte för stunden. Rhith frågade om jag ville ta en promenad, vilket jag vet kan hjälpa en hel del, så följde gärna med. Den skakiga känslan släppte lite. Slocknade som en stock medan jag läste på Reddit och sov några timmar. Vaknade och behövde mer mat och slängde i mej fil, müsli och knäckebröd och blev skitmätt. Mår inte bra över hur mycket jag har ätit idag, inte haft koll på kalorierna, men det är långt över 1100, och ingen simning, givetvis. Jag är hopplös, sabbat mina mål direkt. Kommer väga mej imorgon och bli besviken, såklart. Allt är som vanligt, med andra ord. Ingen alkohol idag, så det är positivt, i alla fall. Går och lägger mej nu vid kl. 19.30, för jag ska upp till arbetsträningen imorgon och jag har fortfarande svag ångest kvar, som jag hoppas sova bort. Vet inte hur lätt det kommer bli att somna dock, övermätt, kvarvarande ångestkänsla och ont i huvudet efter att ha bitit ihop käkarna hela dagen – det blir Alvedon och oxascand och jag får göra mitt bästa att försöka koppla bort tankarna och känslorna med att lyssna på true scary stories.

Update: går inte att sova, huvudvärken gick över, åt ännu mer, men kroppen vibrerar pga ångesten och jag förstår inte vad dom pratar om på scary stories. Vet inte vad jag ska ta mej till! Kl. är 22 och jag måste sova! Suck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s