Försökt fixa och dona lite


Vikt: 66,4 kg, det går neråt i alla fall

Uppe till tvättiden. Blev ingen promenad eftersom jag hade fullt upp med disk och städning. Käkade lite, sen åkte jag och mötte Rhith vid stationen. Vi har nu suttit och pratat en hel del. Mysigt att träffa honom igen! Ska kolla på Frölunda-matchen, men sen blir det sömn eftersom jag måste upp tidigt imorgon. Har inte gjort något på alkoholhjälpen idag, nya tag imorgon. Lite besviken på mej själv att jag missade min promenad redan första dagen på min plan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s