Fille och jag rår oss själva


Vikt: 66,3 (-1,1); upp något trots ansträngning igår, why?

Tidigt upp idag. Går upp halv åtta när arbetsträningen börjar 9.30.

Började läsa bok två i ”Bridgerton-serien” idag. Vet inte om jag kommer att hinna läsa ut den på tre veckor om jag bara läser på vagnen, men vi får se. Får förlänga lånet om det inte går. Boken kör på i samma stil som den förra och det var så gulligt och lättsamt, så det känns tryggt. Läst 57 sidor redan idag.

Idag började jag med dom nya uppgifterna på jobbet, vilket var kul. Kanske en långtråkig uppgift för vissa, men jag gillar monotona saker där det ändå samtidigt känns som att man presterar något. Det hela är ett långtidsprojekt, så jag hann bara introduceras för det hela idag. Känns som att jag gjorde nåt vettigt och fick sitta vid en dator, vilket var trevligt.

Svängde förbi badet och det var lika tomt som det brukar vara runt tolvtiden – skönt. Gick inte riktigt like trögt att simma idag, men har sämre ork än vanligt. Beror säkert på att jag var sjuk.

Var hemma och käkade lite lunch och drog sen till Lidl. Hade tomt på ost och kaffe och vill gärna laga en måltid till så att jag slipper äta samma sak tre dagar i rad – får pengar på fredag.

101 spänn för detta ynkliga inköp?!
Snålade till det lite extra och köpte veganost (21,90 kr för 150 g). Hoppas att den är god.

På väg hem från Lidl passade jag på att gå min promenad. Blev 34 minuter och har idag gått 8.500 steg (7,6 km) och 121 aktiva minuter. Har ökat mina mål till att jag ska gå minst 4.000 steg, ha 70 aktiva minuter och förbränna minst 500 kcal per dag.

Gick förbi mitt gamla hem, där jag bodde i 15 år. Känns alltid lite skumt att gå förbi där med tanke på hur jag lämnade stället.

Rhith lämnade mej idag. Det är inte så dramatiskt som det låter, han skulle iväg ett tag bara. Känns tomt här, men Fille har värmt mina ben hela kvällen och myser nu bredvid mej på sängen. Rhith har ringt så jag har hört hans röst i alla fall. Har spenderat kvällen med att kolla på Youtube och spela lite. Virkade lite och provade kjolen för andra gången sedan jag passade in storleken och nu är den för stor! Ja, ja, skitsamma, jag gör om den helt enkelt. Jag har inget mer garn hemma, har inte råd med mer och den är enkel att repa upp, så det gör mej inget. Nu har jag fortfarande något att virka på i alla fall, så det är lugnt. Förbättrade nagellacket också.

Dags att sova nu vid kl. 22.30 eftersom det är arbetsträning och simning imorgon också.

Kcal idag: 1085

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s