Simning och promenad


Vikt: 66,2 (resultat vecka 1: -1,2 kg)

Kom ur sängen vid kl. 9. Tog det lugnt, drack kaffe och spelade lite. Drog till badhuset vid tiotiden. Jösses, vad trögt det gick att simma idag, hade ingen kraft i armarna. Vet inte vad det berodde på.

Vagnen hem hade Eketrägatan som ändhållplats, så jag bestämde mej för att gå hem därifrån. Det tar tydligen 22 minuter och är 1,8 km, men förbränner bara 73 kcal på att gå den biten. Intressant.

Käkade lite lunch och sen var det dags för tvättstugan. Gjorde inget vettigt undertiden. Denna gång var jag duktig och vek all tvätt redan nere i tvättstugan, vilket gjorde det mycket lättare att plocka undan allt när jag kom upp. Borde jag fortsätta med.

Kollade på lite Youtube och åt middag. Hade lite tråkigt, så vid kl. 19 bestämde jag mej för att gå en liten runda bara för att göra nåt. Ville inte gå så långt hemifrån i mörkret, så jag tog min gamla runda förbi Willys och hem igen. Det är 3,9 km, tar 36 minuter och förbränner 225 kcal. Svängde in på affären och köpte lite riskakor eftersom dom tog slut idag. Antalet steg idag blev 8.900 (7,5 km).

Kcal idag: 986

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s