Tog mej i kragen till slut


Vikt: 67,1 (-0,3) – samma som igår.

Somnade inte förrän kl. 5 imorse… (hade en produktiv kväll, där jag målade naglarna, diskade och började gå igenom mina kartonger – ska ta en i veckan, är planen). Var tvungen att gå upp kl. 9.45 eftersom rehabkoordinatorn skulle ringa kl. 10. Gick och la mej igen efteråt och sov till kl. 15.

Rehabkoordinatorn och jag pratade om hur trött jag är efter arbetsträningen. Hon försäkrade mej att jag kommer att vänja mej, vilket är det jag har utgått ifrån. Vi pratade även om att jag inte känner att jag är till nån nytta, trots att dom faktiskt säger att jag är det. Det återkommer till det jag och kuratorn diskuterade; det är bara tankar, det behöver inte vara sant. Jag får försöka notera dom negativa tankemönstren igen och bryta dom. Jag har ju lärt mej alla dessa tekniker, det handlar bara om att nu är det en ny situation där jag får vänja mej att använda dom! Det är viktigt att jag jobbar på det.

När jag hade kommit upp från sängen igen på eftermiddagen, så åt jag lite lunch, bryggde kaffe och spelade mina mobilspel. Jag har ju lovat mej själv 50 aktiva minuter och komma ut varje dag, men jag satt bara och sköt upp det med inställningen att dagen redan var förstörd ändå eftersom jag hade sovit bort så mycket. Jag började sen bli hungrig och eftersom jag hade ätit upp min sista mat, så fick jag ta tjuren vid hornen och röra på arslet. Jag insåg om jag bara går rakt fram och tillbaka till Lidl, så blir det inte 50 minuter, så jag bestämde mej för att ta en omväg runt i en cirkel. Det slutade med att det blev 70 minuter och 7.300 steg (5,8 km). Starkt jobbat!

Kom hem med två maträtter att laga: vegofärs och spaghetti, samt linsgryta. Jag hade räknat ut att jag max fick göra av med 200 spänn och det blev 182 kr. Bör ha mat i en vecka nu, trots lite tråkigt med bara två olika, men, men… Fixade färssåsen med Vemondos veganska formbara färs, som jag aldrig hade testat innan och det blev riktigt bra.

Vegofärssås och spaghetti ca. 415 kcal för en portion.

Resten av kvällen har jag spenderat med att kolla på This is Monsters och virkat på en skojig mormorsrutekjol, som jag hittade ett mönster på.

Jag har ännu inte varit och simmat i år och löftet var två gånger i veckan. Mestadels beror det på knäet, som fortfarande inte är helt återställt och blir stelt och värker när jag använt benet mycket. Jag har nu däremot packat ner simkläderna och planen är att ta mej till badet imorgon. Får se till att inte sova längre än elva, för annars blir det lika svårt som idag att ta mej iväg nånstans.

Kcal idag: 894

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s