Simning och sjukdom på g


Vikt: 67,3 (-0,1); upp i vikt från igår, fattar inte varför, men kan vara eftersom mensen ska komma imorgon.

Rhith gick upp redan kl. 7 och jag tänkte att, va fan, det gör jag också. Skulle ändå simma tidigt, så bra att komma iväg. Var på badhuset vid kl. 9. Det var lagom med folk och det gick bra att simma. Gjorde lite ont i knäet när jag tog i, så fick simma lite långsammare än vanligt. Tog 37 min och förbrände 448 kcal.

Kom hem och åt frukost. Satt och spelade tills håret hade torkat och gick då ut på min promenad. Satte på Counter Clocks nya pod i femton delar om ett mordfall, hann lyssna på fyra. Jag gick en väldigt lång promenad runt Svarte Mosse på 83 minuter. Avslutade med att besöka biblan för att hämta ut den reserverade boken som hade kommit. Hade en jäkla tur för det började regna i stort sett precis när jag hade kommit innanför dörren. Resultatet blev 12.100 steg (12 km) och aktiv tid 144 minuter. Kanonbra jobbat!

Under dagen har min hals börjat klia mer och mer. Kände av det lite igår, men nu börjar det bli riktigt jobbigt. Har bäljat i mej te med honung, det och att röka är det enda som hjälper mot kliandet. Hur sjutton ska det gå att sova inatt? Jag som hade tänkt ta mej till badet imorgon också… Hoppas också att jag inte kommer att störa Rhith allför mycket med mitt hostande. Vet själv hur jobbigt det är att lyssna på.

Jag ska bara göra walesiskan, har tagit en benso och en Theralenkapsel och ska försöka att sova nu redan vid kl. 20. Hoppas att jag inte mår ännu sämre imorgon!

Kcal idag: 1036

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s