Lördag 17 juli 2021: Slapp dag i värmen


Vikt / BMI

76,4 (-3,3 sen 6/7) / BMI: 24,9. Samma vikt som igår. Med tanke på simningen, så gissar jag att ölen (drack bara fyra stycken, i och för sej) motverkade viktminskning till idag. Så länge jag inte har gått upp så…

Dagen

Hade bokat simningen kl. 13, så jag försökte verkligen att utnyttja sovmorgonen, men jag vaknade vid åtta, som vanligt, och kunde inte somna om. Försökte bara fördriva tiden medan jag väntade. (Har så svårt psykiskt att fylla upp ”väntetid” med saker, men är medveten om det, så tvingar inte mej själv).

Har inte gjort mycket resten av dagen. Hade fyra öl kvar, så blev balkonghäng idag också, med Spike samt Youtube och Reddit (jag är inte en tråkig person, jag har bara inte orken, viljan, lusten, att göra något annat. Pratade med TK en stund, men övrig mänsklighet är mej egal). Suttit i bara underkläderna med rullgardinerna neddragna idag också haha. Kan inte ta ur kontaktlinserna heller för glasögonen bara halkar ner och blir immiga. Det är fan för jävla varmt för en solskygg blekfis som jag.

Jag glömde att jag skulle komma med min åsikt om Foot mask, som jag köpte på Willys. Det tog fyra dagar innan fötterna började flaga. Varje gång jag duschade/simmade ramlade hudflikar av (dolde det så gott jag kunde på badhuset) och det fortsatte tre dagar till, sen var fötterna jättelena! Fick torka bort flagorna med handduk på kvällarna. Jag är helnöjd! Det var precis det jag hoppades på efter att ha testat en liknande produkt för flera år sen med samma resultat.

Fick, förresten, en tid för vaccindos 2 igår. Det blir 30 augusti kl. 10.35 på samma plats på torget.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (samma som igår, jag simmade, men sen blev det ingen mer aktivitet p.g.a. värmen)

Dagens KBT

Inget idag på min vilodag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s