Söndag 18 juli 2021: utflykt och folköl


Vikt / BMI

76,4 (-3,3 sen 6/7) / BMI: 24,9. Fortfarande samma vikt, men skönt att ölen inte haft motsatt effekt, i alla fall.

Dagen

Sov lite längre idag, kl. 10.20, rekord? Jag har verkligen svårt att utnyttja sovmorgnar och blir jag röksugen så kan jag lika väl gå upp. Har lagt ground work för mina tider länge nu, då svårt att ändra om temporärt. Är dock glad över mitt någorlunda strikta sovschema. Det känns bra.

Det har hänt en sak, som jag inte har skrivit om och inte heller kommer att göra inom den närmaste framtiden. Det har i alla fall gjort mej väldigt glad och jag känner mej positivare än jag har gjort på länge. Idag har jag njutit av den känslan. Kryptiskt, eller hur?

Nu släpper vi det.

Har varit på lite utflykt in till Kungsparken med folköl och nu sitter jag här i sängen med Spike och kollar på Youtube.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (missad med endast 12 minuter…)

Dagens KBT

Blev inget idag heller, men just nu mår jag så pass bra att jag är tacksam för att jag inte har så stort behov av det. Jag vet hur jag ska uppehålla rätt tankegångar och kämpar på med det dagligen, oavsett. Det jag menar är att insikterna KBT:n har gett mej fortsätter att hänga med i hjärnan trots att jag inte aktivt gör en ‘uppgift’ varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s