Söndag 2 maj 2021: promenad och tupplur


Vikt

78,8 (-3,1 sen 26/4)

Dagen

Var uppe vid kl. 08.00. Vad fan, fortfarande 78,8 (4:e dagen i rad)! Idag är det bara Nutrilett, så får hoppas att något händer till imorgon. Tog min promenad nästan direkt.

Gulligt

Har egentligen inte gjort mycket annat idag. Kände mej orolig och rastlös så tog en tupplur efter lunch (för att fly en stund). Pysslade sen med lite småprylar i en av kartongerna. Ska nu kolla lite på YouTube och slappa mer.

Eftersom rastlösheten gör mej stressad och jag vet att träning/röra på mej brukar lätta ”stressångesten”, så tar jag ytterligare en liten promenad nu vid sjutiden innan YouTube. Vet att jag behöver vilan också vid stress, så blir fortsatt sängläge efter promenaden.

Daglig promenad 60 min: ✔️

Kartongerna: ✔️

Dagens KBT

Värderingar och mål:

Fortsätter med Utbildning/arbete där tanken är att skriva upp två konkreta mål som skulle vara meningsfullt att fylla livet med:

1. Påbörja arbetsrehabilitering 2. Vidareutbilda mej/lära mej mer om de nya delarna inom mitt arbete

Imorgon ska jag fundera på mina värderingar inom nästa område, Fritid.

Planerad plusaktivitet och utvärdering:

Lyssnat på en ny följetong på Stitcher – Killer Role från Dateline. Lyckades faktiskt bara lyssna utan att egentligen göra något ”vettigt” under tiden. Gosade med Spike och låg i sängen. Kändes avslappnande och att jag inte hade något tvång att jag måste göra något.

Värderingar att leva efter:

  • Stå upp för mej själv – jag behöver inte vara alla andra till lags
  • Våga fråga om hjälp när det behövs
  • Vara autentisk – ”det här är jag!”
  • Vara nyfiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s