Veckans ord: ”fan” 


Har aldrig haft en vikt som har fluktuerat på detta sätt utan att ändå gå neråt. Det är fruktansvärt frustrerande! Får ingen rätsida på hur kalorierna korrelerar med viktuppgång/nedgång. Har aldrig haft sånt här aber med detta. Det är fruktansvärt. Jag känner mej fånge i min egen kropp. Måste ta upp det med läkaren nästa gång, samt fråga om andra antidepp. Det går inte att ha det så här. 

Jaha, första gången jag sätter på appen på en vecka och jag missar en ny ”gubbe” eftersom jag kastade sista bollen på den jäkla Ghastly (som jag inte ens fick) . . . Bleurgh. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s