Måndag (Samhain): Arbetsterapeuten 


Vaknade vid 08-tiden, tog ett bad och slappade lite innan det var dags att gå. 

Har tid kl. 13 varannan måndag (jämna veckor). Vi sågs dock inte förra gången eftersom hon hade semester. 

Då, liksom nu, talade vi om rutiner och att jag måste skynda långsamt, att jag gör för mycket de dagar jag mår bra och det bara leder till bakslag. Fick inga nya ”uppgifter” tills nästa gång utan det handlar bara om att försöka etablera de som jag har nu; alltså komma ut måndag, onsdag, fredag (t.ex) där en av gångerna ska vara simning. Jag klarar inte flera ”krav” ännu och det förstod hon. 

Nästa gång vi ses blir fredag 18/11 eftersom jag blivit dubbelbokad med läkaren samma dag (14/11). Så vecka 46 har jag redan måndag (läkaren), onsdag (boendestödet) och fredag (arbetsterapeuten) inbokade, så då kommer jag ut i alla fall. Får se till att simma tisdag och/eller torsdag. 

Denna veckan har jag bara boendestödet på onsdag, så ska försöka simma (eller i värsta fall, promenera) imorgon och på fredag (helst även på torsdag). 

Så mitt schema tills vidare blir:

Måndag:

Arbetsterapeuten/simning. 

Tisdag:

Ev. simning

Onsdag:

Boendestödjaren 

Torsdag:

Simning

Fredag:

Simning

Har även själv lagt på mej att varje dag se till att ingen disk blir stående. Vet ju att röra i hemmet ger mej ytterligare ångest. 

Det blir slökväll med film och virkning. Ska försöka meditera innan jag somnar, med anledning av Samhain. (Det blir den vanliga Sabbatmeditationen för Samhain.)  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s