Måndag: Film (nr. 193, 194)


”Lizzie Borden took an Ax” (kriminaldrama 2014). 

Har läst mycket om Lizzie Borden-fallet, kul att se en spelfilm om det, men kriminaldrama? (Det var ingen skräckfilm i och för sej). Kan inte säga att filmen var något vidare – den kändes stressad, samtidigt som den försökte dra ut på händelser för att kunna fylla en hel film (trots detta är den ändå bara 1h 26 min). Knappt sevärd om man inte har ett specialintresse. Filmen tog ställning till huruvida Borden var skyldig eller ej. Christina Ricci var i alla fall lika bra som alltid. Gillar henne. Men hon verkar bara bli magrare och magrare för varje film:

 Betyg: 5/10.

”Paranormal Activity: The Marked Ones” (2014). Femte delen, tror jag. Har nog bara missat nån, men de har verkligen bara blivit sämre och sämre (inte för att någon skulle bli förvånad av detta faktum). Inte vidare läskig var den heller. 
Betyg: 3/10.

Spippo har hållit mej sällskap framför tv:n, som vanligt:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s