Tråkig söndag


Vikt: 66,5 (-0,9), gick ner ändå trots nötterna igår.

Var uppe vid 11. Var sugen på kaffe, men det var inte gott när halsen fortfarande känns dålig. Satt och spelade till kl. 13. Jag känner mej mycket bättre idag och tänkte att jag tar en promenad. Var ute i strax över en timme och gick den vanliga rundan i Svarte Mosse. Resultatet blev 8.800 steg (8,4 km) och 70 aktiva minuter.

Lagade sedan lite mat, linsgryta med ris, men jag har inte ätit av den än. Åt det sista som var kvar av spaghettin jag gjorde häromdagen.

Har kollat på ett klipp från This is Monsters och läst på Reddit. Otroligt tråkig dag, men skönt att jag kom ut i alla fall. Imorgon ska jag simma igen och får försöka komma upp tidigt.

Kcal idag: 1000 exakt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s