Arbetsträning och total utmattning


Vikt: 67,3 (enbart ner 0,1 kg, tyvärr)

Hade svårt att sova igår. Gjorde ”daily sleep” meditationen i Serenity-appen och det gjorde mej mer avslappnad, men vet inte om det hjälpte mej att somna. Rhith och jag hade lite mysigt efter det och så somnade jag till slut. Fick sju timmars sömn i alla fall och kom upp kl. 7.30.

Arbetsträningen gick bra. Pratade med en av läkarna som gör en av studierna där och han frågade om jag kunde börja hjälpa honom med ett nytt Excel-dokument som ska sammanställa vissa labbvärden. Det sa jag att jag gärna gör, så det drar vi igång med nästa vecka.

På väg hem läste jag ut min bok och tyvärr har jag inte nummer två i serien, så tills jag har köpt den, så blir det en deckare som jag fick av TK.

Bok ett om Familjen Bridgerton. Jag tyckte den var lite fjantig på sina ställen och typisk romantisk roman, men inte helt förutsägbar och ett trevligt tidsfördriv. Läser gärna hela serien.

Vagnen körde inte längre än Eketrägatan, så jag gick hem därifrån. Jag hade funderat på det tidigare, att gå av där, men tänkt att jag tar min promenad senare. När vagnen ändå stannade där så traskade jag hemåt. Rhith hade jobbat natt och skulle ändå sova till 15, så jag var och handlade på Willys och gick en extra sväng för att få till lite mer steg (resultat blev 7988 steg, 6 km).

Jag var helt slut när jag kom hem. Har varit som i ett luddigt töcken hela kvällen. Totalt utmattad och vill bara sova. Har dragit ut på tiden, men nu kl. 20 blir det nog sömn ändå. Ska göra meditationen idag också, tänkte jag.

Kcal idag: 1035

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s