Aktiv dag


Vikt: 67,4 kg

Har sovit runt 13 timmar per natt den senaste tiden vilket inte känns bra. Nu kommer arbetsträningen igång imorgon igen, så jag får försöka hålla en bättre rutin. Var uppe kl. 11 idag, så blev elva timmar i natt.

Jag måste gå ner till 59 kg till denna sommar (helst så fort det går, såklart) för jag är trött på att känna mej fläskig hela tiden. Jag har lagt in 1000 kcal som max i appen och 50 min aktiv tid. Begav mej ut på en promenad kl. 13, så att jag skulle hinna 50 min innan tvättstugan kl. 14. Det blev 4,5 km.

Hade tvättstugan och var sen med Rhith och handlade på Lidl. Vi pratade om en mjölk som han hade köpt på hemköp, så vi åkte dit för att kolla direkt efter. Hittade inte mjölken, men köpte sötpotatis till middag idag.

Väl hemma lagade vi mat och käkade lite och därefter var klockan redan halv tio. Jag känner fortfarande av mitt onda knä och benet är helt svagt nu efter all aktivitet idag (10.600 steg; 8,8 km!). Skulle egentligen ha duschat, men jag pallar fan inte att stå upp nåt mer idag.

Sötpotatis, morotsbiffar och Aioli lime (700 kcal!)

Kcal totalt: 1021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s