Mamsen har corona!


Vikt: 64,3 kg (dåligt med +0,4, men jag åt bearnaisesås igår, inte bra fettmässigt)

Jag vaknade kl. 11 och lullade runt ett tag. Pratade med mamsen och hon är nu den enda som jag känner som har haft corona. Jag är skitorolig – hon fyller 80 bast i december! Hon försöker få tag på min syrra, som är den enda som bor i närheten, men icke. Jag kan ju inte göra nåt 16 mil bort…

Hur i helvete har hon blivit smittad?!

Mamsen fick dessutom inte rösta. Jag förstår inte vad hon bor på för ställe. Eller är hon inte ärlig vid mej? Jag vet inte vad jag kan göra dock. Asjobbigt.

Pratade med TK och hon är lika fattig som jag, men hon har sin (relativt) nya hund och kan ändå inte gå och dricka öl nånstans. Stackars henne… lol… Jag vill verkligen inte dricka öl nånstans själv ändå, så jag bara beklagade.

Berättade för TK hur jag vaknade i förrgår och var helt förvirrad över att jag var ensam och ropade på Rhith. Fan, vad hon skrattade åt mej. Blä på henne.

Cael ringde och hade pratat med jobbet. Chefen ville inte prata med henne utan hon blev kopplad till HR, vilket jag hade sagt – dom vill inte ta ”konflikter” direkt när dom inte behöver. HR ska ju fortfarande sluta och det finns ingen anledning att prata med henne. Jag tycker dom är fjantiga som inte kan ta sina egna personalfrågor utan måste låta det gå genom en annan person, men så är det. HR upprepade hur stressigt labbet är och att det inte är nån bra idé att jag börjar arbetsträna där. Jag fattar inte hur en arbetsplats kan vara så jävla anti att hjälpa till att få tillbaka en oerhört bra medarbetare (om det nu inte är så att det finns personer som inte vill ha just mej tillbaka och tar till undanflykter?)

Jag och Cael bestämde i alla fall att jag kommer att börja arbetsträna nån annanstans. Jag är helt ok med det. Vi ska nu börja kika på vilka vi (eller hon då) kan kontakta. Jag hoppas att vi hittar ett labb där jag kan lugnt och stilla göra mitt återinträde in i arbetsmarknaden. Cael vet inget om labb (hon trodde att det var tvungen att vara på djursjukhus), men vi får snacka igenom detta och se vad vi kommer fram till.

Jag har fortfarande inte fyllt i varken arbetsplanen eller sömnbehandlingen, men jag ska göra det nu. Jag har så svårt för frågor där jag måste beskriva hur jag ska tänka/göra i olika situationer. Det är som att hjärnan inte funkar och jag ser inte dom olika vägarna. Både jag och sjuksköterskan och jag och Cael pratade och resonerade om dom olika frågorna dom ville ha svar på och vi kom fram till jättebra svar och vilka tankegångar jag kan ha. Jag ska se om jag kan komma ihåg lite hur vi resonerade nu.

Ska ringa mamsen nu och se om hon orkar prata. Jag tycker så synd om henne!

Ska lägga upp denna på r/shitduolingosays
Jag vet inte om den här är rolig eller inte… Jo, den är fan rolig – vill ha!
Uppnådde en av dom roligaste delarna i Grand Harvest

Fan, har olästa sms-meddelanden och 14 olästa Redditmeddelanden! Jag orkar/vågar inte läsa. Snacka om att det krävdes viljestyrka för att svara på Caels samtal idag (jag klickade t.o.m. TK första gången). Vad jag inte vet skadar mej inte (sist var alla Redditmeddelanden jättegulliga i och för sej, men jag pallar fan inte…)

PS. What the fuck is up with miss Marple?! Aaargh. Fuck you! Det går inte utan Agatha!

PSII. Haft ett långt samtal med mamsen. Vi pratade mycket om döden och jag vet hur hon vill ha det.

PSIII. Fick äntligen mitt bankkort idag! Nu jävlar ska det blippas 24 kr! Äsch, jag menar att det är skönt att kunna använda kortet normalt igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s