Handlat, känt mej oerhört ensam och har deppat


Vikt: 63,9 kg

Vaknade inte förrän kl. 14 idag. Pallrade mej upp och såg att Rhith hade satt in pengarna. Jag ville verkligen ha kaffe, så jag gick direkt till Willys och handlade lite mat och toapapper, men deras billigaste kaffe var slut. Kände inte att jag hade råd med kaffe för 50 spänn. Drog till Lidl där jag hittade deras kaffe Intenso för 29,90 (sparade då 19 kr).

Väl hemma igen gjorde jag iordning kaffet och det var fullt drickbart även om det inte riktigt var vad jag är van vid, men det fick duga.

Lagade mat och åt lite. Messade Rhith och tackade för pengarna, fast det förväntar jag inte få når svar på.

Har spenderat kvällen med att spela. Imorgon tänkte jag sätta mej med det sista på sömnbehandlingen och även se vilka frågor som jag kan svara på i arbetsplanen.

Hade inte råd med riktig cola, så köpte nån billig Premier Cola och favoritriskakorna (ost) var slut, men nu blir det alternativ cola och riskakor som kvällsmat. Lägger mej tidigt idag med eftersom jag helt har tappat all motivation och livsglädje. Sömn har alltid varit min flykt, så jag lägger mej så fort jag bara kan. Tog ju Theralen för första gången på evigheter häromdagen och skulle kolla på That Chapter innan jag somnade. Jag slocknade direkt och kan inte ha sett många minuter. Får se om jag orkar kolla på det nu och sen sova. Skönt att veta att Theralen är så jävla effektivt i alla fall.

PS. Gick ju bra i valet förresten.

PSII: Fick komplimanger (bl.a. av okända karlar) för min skinnpaj på Insta – haha, kul!

PSIII: Allt känns så tomt och meningslöst samt att jag har enorma myrkrypningar i vaderna, så jag inte kan ligga still med benen, vilket gör det jättesvårt att somna. Fan, vad jobbigt det är. Jag är fan trött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s