Onsdag 9 februari 2022: aktiviteter


Vikt / BMI

69,2 kg / BMI: 22,6. -0,3 kg sen igår (åt 853 kcal).

Dagen

Vaknade precis innan larmet, vid kl. 9.30. Kände mej utvilad för en gångs skull, trots att jag hade problem med att somna igår (myrkrypningar). Kände inte alls för att åka till aktivitetshuset och drog mej för att dra iväg.

Var framme vid 11.15 och tog en cigg för att fördriva tiden, men gick in vid tjugo över. Frågade den som öppnade dörren vart jag skulle gå nånstans. Han presenterade mej för hon som skulle leda meditationen. Hon hade satt upp typ tio stolar i en ring, men det visade sej att det bara blev hon och jag… Meditationen bestod av kroppsscanning, andningsövning samt att lyssna tyst på lugn musik i några minuter. Det kändes bra och blev faktiskt avslappnad. Hon utnyttjade inte hela halvtimmen utan var klar vid 11.50.

Åkte direkt till badhuset. Det var mycket folk (berodde det på slutet på restriktionerna idag?) samt vattengympa vilket var lite jobbigt, men jag tog simningen lugnt och fint.

Jag har efter det gått en promenad och lyssnat på Women & Crime, varit på Willys och köpt kvarg, dammsugit, torkat golvet, plockat ögonbrynen och håller nu på med att måla naglarna. Försöker samtidigt att komma ifatt med dom Youtube-kanalerna som jag följer och har missat en massa avsnitt av eftersom jag inte har kunnat slappna av och titta på nåt på flera veckor.

Meditation: ✔️

Dagens KBT

Idag har jag verkligen övat på att inte oroa mej i onödan och har fått det bevisat för mej själv hur meningslöst det är. Allt gick jättebra! Jag avbröt alla tankar imorse på att ställa in besöket på aktivitetshuset med ”gör det bara”, ”det här är bra för mej” och ”jag kommer må så mycket bättre när jag känner att jag har gjort något som är svårt och tar emot”. Och det gör jag. Det här var en nyttig övning och jag fick, tack och lov, återigen bekräftat att det är ingen som kommer att titta snett på mej, skratta åt mej eller tycka att jag är på fel ställe. Det var lite jobbigt att det bara var hon och jag, men så fort jag blundade och fokuserade på andningen och kroppsdelarna, så gick allt bra. Hon var väldigt gullig, ledaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s