Torsdag 10 februari 2022: glad, men bekymrad


Vikt / BMI

69,3 kg / BMI: 22,7.+-0,1 kg sen igår (why? Åt 757 kcal igår!)

Dagen

Jobbigt att komma upp. Ville ställa in hantverkscaféet, men tog mej iväg. Hade packat badkläderna, men efter, på vägen till badhuset messade Rhith och frågade om jag ville ses. Jag har inte hört av honom på över en vecka och jag trodde att han ville göra slut så jag sket i simningen för att se vad han ville säga. Jag vet att det låter som ett jag inte kan välja själv (precis som med exet som bestämde allt) och jag är rädd för att hamna i samma skit igen. Jag måste prata med honom om det. Jag vill verkligen säga ”jag ska simma nu, det har jag bestämt”. Han sa faktiskt att han kunde vänta utanför om jag inte var hemma, så thumbs up för det, men varför kan jag inte bara säga ”detta är min plan, fuck you” (typ). AUTENTICITET, fan!

Anywho. Rhith hade haft sina egna bekymmer, vilka jag förstod men han sa att han hade saknat mej, trots allt.

Vi satt och pratade lite hemma och åkte sen för att träffa TK och Plumpen på Silverkällan. Stannade för en öl, sen pizza att att ta med (jag köpte chili cheese – undrar över kalorierna)

Starka och goda.

Eftersom Rhith är här har jag stängt av radion och satt på tv:n.

Varför i hela fridens namn avinstallerade jag Kitten Match för att göra fritt utrymme? Aaargh!!! Dum, dum, dum!!
Mami är bäst och jag hittar på ett ord

Meditation: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s