Tisdag 8 februari 2022: ointresserad och oengagerad


Vikt / BMI

69,5 kg / BMI: 22,7. -0,7 kg sen igår! (Åt exakt 800 kcal igår)

Dagen

Kom upp lite tidigare idag (halv elva) och åkte till badhuset direkt. Efter det tog jag en promenad och lyssnade på Women & Crime. Tog en sväng förbi Willys och köpte lite olika frukter.

Ska försöka att virka lite och kolla på Youtube idag. Har inte gjort det på evigheter. Jag har lite svart garn jag kan använda, men vet inte riktigt vad jag ska virka. Kanske inte spelar så stor roll, bara jag gör det. Jag har inte varit på hantverkscaféet heller och jag verkar ha tappat lusten att virka. Jag har inte orkat bry mej om att kolla på Youtube eller tv och känner mej oengagerad i allt. Jag vet inte hur jag ska vända om detta. Jag kan bara göra ett försök idag helt enkelt.

Imorgon ska jag gå på meditationen på aktivitetshuset för första gången. Jag är lite nervös för det, men jag tror att det kommer att gå bra!

Meditation: ✔️

Dagens KBT

Tänker på det här med plusaktiviteter. Jag har inte unnat mej att göra nåt roligt. Har bara legat i sängen och läst på Reddit och försökt få dagarna att gå. Om jag fortsätter så här känns det som om depressionen kommer tillbaka. Jag får ha en period nu där jag ”tvingar” mej själv att göra saker som jag mår bra av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s