Torsdag 3 februari 2022: simning och mamsen


Vikt / BMI

69,4 kg / BMI: 22,7. -1,1 kg sen igår. Fan, vad bra!

Dagen

Jag struntade i hantverkscaféet idag. Jag sover så jävla dåligt och klarar inte av att sitta och umgås med folk när jag är helt utmattad. Skönt att restriktionerna släpper till nästa vecka, så slipper jag åtminstone ha munskydd på mej där.

Spelade det nya kapitlet på June’s Journey imorse och begav mej sen till badhuset. Det var skitjobbigt att simma idag. Vet inte varför. Lyckades till slut simma en kilometer i alla fall.

Har nu pratat en stund med mamsen och ätit lite lunch (hon är stolt över att jag har brytit kontakt med exet). Jag fryser nåt fruktansvärt och kommer att krypa ner i sängen och läsa lite.

Meditation: ✔️

Dagens KBT

Försökte verkligen vara mindful under simningen idag, men, jösses, vad svårt det var. Jag blev jätteandfådd och alla människor stressade mej. Måste ha berott på den dåliga sömnen eller (mest troligt) morgonkaffet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s