Fredag 4 februari 2022: simning, tvätt & Uno


Vikt / BMI

69,4 kg / BMI: 22,7. -0,4 kg sen igår.

Dagen

Skriver bara för att behålla min streak… haha…

Åkte och simmade tidigt och efter det hade jag tvättstugan, sen ringde Eru& (jag måste hitta på ett smeknamn till honom… Lol…). Vi har spelat Uno hela kvällen (Plumpen kom också förbi), slängde ut dom vid kl. 21. Jag ska nu kolla på dom sex avsnitt av That Chapter som jag har missat. Jag förstår inte varför jag inte kan koncentrera mej – jag mår bra annars och känner inte av depressionen eller ångest alls. jävla skönt att vara ensam nu (det är som att jag har en Sims-mätare på huvudet där socialkvoten fylls upp… (Fan, vad jag saknar Sims!)

Fan, vad tragisk jag låter! (men jag ger verkligen en kisse ett bra hem!)

Ovanstående är Göteborgs Djurskyddsförening. Jag har nu även fyllt i en intresseanmälan hos Djurens vänner.

Dagens KBT

Jag lyckas faktiskt stå upp för mej själv. Jag orkade inte med folk nåt mer och drog en gräns. Dom klagade inte utan gick när jag sa ifrån. Bra gjort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s