Onsdag 2 februari 2022: händelselös dag


Vikt / BMI

70,5 kg / BMI: 23,0. -0,8 kg sen igår.

Dagen

Kom inte iväg till aktivitetshuset idag. Dumt, fast jag känner ändå inte någon lust att gå dit nu när man måste ha munskydd på sej. Det är så obehagligt att ha det på sej, känns som att jag inte kan andas och jag höll på att få en panikångestattack när jag var på vårdcentralen sist. Får se om jag går på hantverkscaféet imorgon, men jag tror inte det. Ska simma i alla fall.

Idag har jag inte gjort mycket. Tog en promenad på en halvtimme. Blev helt frusen och har sedan bara legat nedbäddad, läst lite och kollat på tv. Tror att jag kommer att lägga mej tidigt eftersom det inte känns som att jag har sovit någonting i natt.

Meditation: ✔️

Dagens KBT

Idag har jag försökt förlåta mej själv för att jag inte följt mina rutiner. Jag kan inte alltid göra saker när jag inte har sovit ordentligt och det är ok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s