Tisdag 1 februari 2022: vilodag


Vikt / BMI

71,3 kg / BMI: 23,3. -0,1 kg sen igår.

Dagen

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mej, fast på ett positivt sätt. Rhith ringde och kom förbi.

Jag har inte den blekaste aning om hur många kalorier det blev igår, men det var långt över 800 kcal-gränsen. Jag får försöka lära mej att jag får göra saker när andan faller på och inte vara så hård och förbjuda mej själv allt. Det är verkligen svårt att tänka så eftersom jag är en allt-eller-ingetperson rakt igenom. Tack och lov hade jag inte gått upp i vikt utan faktiskt, till och med, gått ner det jag skulle.

Vi vaknade tidigt och planen var att åka och simma efter Rhith hade gått, men jävlar vilken huvudvärk jag fick! Jag känner mej lite smått illamående och ligger bara i sängen och tycker synd om mej själv nu. Jag har tv:n på och det kommer inte att bli mer action än så här idag.

Meditation: ✔️

Dagens KBT

Försöker bearbeta tanken att jag inte gjorde nåt fel igår för att jag drack öl och inte höll mej till Nutrilett; jag får göra saker utanför mina strikta planer. Livet går inte ut på att förbjuda saker utan på att njuta när tillfälle ges. Det är en så främmande tanke för mej att jag behöver öva på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s