Fredag 31 december 2021: nyårsafton i min ensamhet


Vikt / BMI

69,2 (-0,2 sen 1/12) / BMI: 22,6. Jag kommer att börja på ny kula fr.o.m. Imorgon. Jag gick verkligen inte ner mycket i december. Hoppas att mitt nyårslöfte att vara alkoholfri varannan vecka kommer att hjälpa till med att gå ner de sista 10 kg.

Kcal ätit / förbrända igår: 800 / 1614 = -0,2 kg

Daglig aktivitet 90 min: ◼️

Dagen

Vaknade tidigt idag, redan 8.30. Har spenderat morgonen med att spela June’s Journey och spela yatzy med exet på mobilen. Tog en öl nu vid kl. 14. Har inga som helst planer för dagen utan det blir radion fram till kl. 20 när Bingolotto börjar. Känner mej lite ensam, vilket är ovanligt, men jag vill verkligen inte träffa några polare idag. Ska ringa mamsen i alla fall.

Fick ett paket Camel av TK och jag har seriöst rökt upp nästan hela paketet nu på förmiddagen. Är dom så jävla mycket svagare?!

Hittade mer ny musik, genren Bardcore:

Lyxigaste nyårsmaten…
Nyårsalkohol. Tog Guinness:en nu – mums!
Bra kväll: ensam, Spike värmer fötterna, alkohol och tv.

Standardrepliken angående Bingolotto: det var så nära! Haha, vann inget.

Jag skiter i bantningen ikväll. Beställde pizza via Foodora. Fy skäms på mej, hade jag köpt chips hade det aldrig hänt…

Vann givetvis inget på Bingolotto, men det var kul så länge det varade. Går och lägger mej nu kl. 23. Gott nytt everyone! (För en gångs skull känner jag mej lite lullig – det var längesen!)

Meditation: ✔️

🎯: Jag är inte nöjd med något speciellt idag. Kanske att jag har kunnat vila och har ätit en massa kalorier utan att bli helt bedrövad.

Dagens KBT

Har funderat över att jag känner mej ensam. Jag förstår inte varifrån den känslan kommer. Tre polare har ringt, men jag har inte orkat svara och prata, så jag trivs ju att vara själv. Kan det bero på att det här är en sån ”fira med alla dina vänner”-kväll och jag fått för mej att jag också vill ha det umgänget? Jag vet ju att jag skiter i andra människor, så varför jag känner så här just idag är ett mysterium. Grannarna har satt igång med musik nu och tanken på att vara hemma hos nån annan och festa känns helt motbjudande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s