Lördag 1 januari 2022: pizza


Vikt / BMI

69,7 kg / BMI: 22,8.

Dagen

Var uppe en sväng och tog min medicin vid niotiden och gick sen och la mej igen. Hade sällskap av Rhith inatt, så det var bökigt att få plats, som vanligt, men vi lyckades sova till 15.30! Helt sanslöst, jag brukar aldrig sova länge! Efter vi hade vaknat åkte vi till Kvilletorget och åt pizza på Cyrano.

Beställde 3 Fromages och den var väldigt god (det var ett dyrt ställe dock, tror pizzan kostade 129 kr)

Jag åkte sen hem igen och har inte gjort ett skit sen dess. Det blev för mycket kalorier och ingen motion idag – dålig start på året, men jag tycker att jag förtjänar att slappa idag. Badhuset har öppet 10-16 imorgon, så jag kommer att bege mej dit.

Jag är så fruktansvärt trött idag, jag går och lägger mej nu vid kl. 21. Det blev ingen lång dag (5,5 h)…

Började öva på den walesiska orten idag: Llanfair (lan-vajer typ).

Meditation: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s