Torsdag 30 december 2021: kommande nyårslöften


Vikt / BMI

69,8 (+0,4 kg sen 1/12) / BMI: 22,8. Fan, upp 0,4 kg.

Daglig aktivitet 90 min: ◼️

Dagen

Var uppe vid 10-tiden. Eru& ringde och ville ses i kväll, men jag orkar inte. Var på bolaget och köpte några öl och en mousserande vin till imorgon (då jag bara ska vältra mej själv i min egen ensamhet). Pratade med exet några minuter och han ska spela Bingolotto imorgon och det kanske vore nåt jag kan spendera kvällen med också (bara för att fördriva kvällen med nåt).

Bingolotto köpt! (100 spänn)

Har legat i sängen och spelat June’s Journey i ett par timmar nu och drack upp en öl från igår.

Jag hatar att alla mina naglar har gått av nu. Det känns inte alls lika roligt att fixa dom, men jag funderar på om jag ska göra nåt åt dom i alla fall (även om det är onsdagar jag brukar fixa det haha). Har fixat tånaglarna och plockat ögonbrynen, så jag kan väl göra nåt åt naglarna bara för att det är kul. Har inte ens använt alla nagellacken jag har köpt än.

Igår pratade vi om nyårslöften och jag har hela tiden sagt att jag inte har några, men kom på en sak:

Jag ska lära mej att uttala Llanfairpwllgwyngyllgogeychwyrndrobwllllantysiliogogogoch!

Kom även på att, åtminstone fram tills jag har gått ner till 59 kg, så får jag bara dricka öl jämna veckor! Det borde jag kunna klara av!

Psyket har varit mycket bättre på sistone!

Hörde en bra låt på radion förut (Mișs Li – Instruktionsboken) som påminner lite om det jag har skrivit om förut: att jag är den enda som inte har regelboken för alla lägen, vilket det känns som att alla andra har.

Drömde om den här låten inatt. Knäppt att drömma om en video och en låt… (Jag har börjat komma ihåg mina drömmar nästan varenda natt nu, konstigt nog)
Fick fyra ringar av TK och jag somnade med lillfingerringen på ringfingret inatt. När jag vaknade var hela fingret uppsvullet (vet inte om det syns på bilden) och jag fick använda tvål för att få bort den… Jag har velat ha lite ringar på sistone, men jag tror inte nån av dessa är min stil (Emmaus nästa).

Blev ledsen nu på kvällen när jag insåg att Spike inte kommer att få uppleva en sommar på balkongen igen (han nosade bara lite när jag öppnade balkongdörren vid rökning eftersom det är för kallt). Stackars liten!

Ytterligare en bra låt på radion från idag.
Gillar The Internet Investigator. Var tvungen att säga det samt komplimentera hennes brittiska. Kul med respons.
Nöjd med nagellacket trots att naglarna är för korta för mej.
Cigg & värmeljus

Meditation: ✔️

🎯: Handlat och slappat.

Dagens KBT

Fortsätter att kämpa med stress-känslorna, att jag inte kan göra saker långsamt och mindfult, men det går verkligen framåt. Ingen ångest idag, men oerhört klander över att jag inte simmade…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s