Onsdag 29 december 2021: öl och vänner


Träffade TK och M@s på city kebab efter att ha simmat. (Har förresten döpt om M@s till Plump). En av TK:s vänner försökte frälsa mej haha – det gick inget vidare. Jag försökte snacka om Wicca och varför det skulle vara fel på den religionen (det är tydligen falska gudar, inte den ursprungliga – vilket BS). Det var ett intressant samtal i vilket fall.

Fick en massa grejer av TK från Las Palmas. Hon är så gullig.

Egentligen vill jag bara vara hemma – jämt – så kan vara glad att någon får mej utanför dörren (även om det är öl inblandat – drack bara tre på krogen innan jag drog hem). Nu är det jag och gammel-Spike som ägnar oss åt varandra haha.

Fan, hetsätning nu. Längesen. Uppe i 5000 kcal, vilket lär synas på vågen imorgon. Fan, fan, fan. (vad fan utlöste det nu då?!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s