Torsdag 23 december 2021: ärenden


Vikt / BMI

68,6 (-0,8 sen 1/12) / BMI: 22,2. (Åt pizza igår så är inte förvånad att det blev +0,6 kg)

Daglig aktivitet 90 min: ◼️

Dagen

Har utfört en massa ärenden idag. Var på bolaget, Rusta, Apoteket och Willys. Nu tog jag en öl och har faktiskt ätit lite chips. Köpte lite sprit och tomatjuice, så jag kan göra Bloody Mary imorgon (det får bli min julmiddag haha).

Cityblond undrade om jag ville ses på city kebab, men jag orkar inget mer idag. M@s ville också ses, men jag vill bara vara ensam. Folk verkar ha svårt att förstå den känslan. M@s hade spelat in något jag sa när han var här häromdagen och satt och lyssnade på det om och om igen och skrattade. Stackare, han verkar vilja bli ihop med mej. Jag känner verkligen inte detsamma. Han är bara kul att umgås med, men det börjar bli lite jobbigt att han verkar hoppas på nåt mer. Jag vill inte att han ska tro att nåt kan hända, så jag måste vara ärlig med honom nu. Jag har mina känslor på annat håll.

Beställde Bluetooth-hörlurar på Netonnet. Dom lär ju vara skit eftersom jag bara betalade 99 kr, men blir bra när jag vill lyssna på podcasts när jag promenerar.
Skulle förmodligen ha köpt 10 m istället eftersom detta inte är så snyggt.
Gulligaste benvärmaren.

Meditation: ✔️

🎯: Massa ärenden.

Dagens KBT

Jag har försökt att ta itu med mina planeringstankar idag. Jag vill verkligen slippa att stressa upp mej själv i onödan, så det är bara att fortsätta att notera och avbryta dom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s