Onsdag 22 december 2021: jävla vikthelvete!


Vikt / BMI

68,0 (-1,4 sen 1/12) / BMI: 22,2.

Kcal ätit / förbrända igår: 1309 / 2400 = +0,4 kg (vad fan!!)

Daglig aktivitet 90 min: ◼️

  1. 69,4 -1,1 kg ✅ målet är -0,7 kg/v
  2. 68,3 -0,7 kg ✅
  3. 68,0 -0,3 kg ❌

Dagen

HR skulle ringa kl. 10.30. Gjorde hon det? Nä, såklart inte. Jag vaknade till tjugo minuter innan och när hon inte hade ringt vid kvart i så somnade jag om igen. Jag orkade fan inte messa henne. Gör det imorgon, tror jag. Jag känner mej verkligen viktig när hon inte ens bemödar sej att skicka ett mess eller mejl. Jag inser att dom inte vill ha mej tillbaka. Det är så jävla tråkigt med tanke på hur väl jag trivdes där innan vi fick en chef som ingen trivdes med. Båda mina arbetskamrater (oerhört gulliga människor båda två) slutade och jag blev sjukskriven. Säger allt om hur stämningen blev på jobbet efter att hon blev anställd. Jag har väl egentligen insett att jag inte kommer att kunna återgå dit, men jag har som plan att komma så långt att jag kan göra min arbetsträning där och efter det söka mej nån annanstans. Jag vill verkligen komma tillbaka i arbete och jag kanske kommer att kunna jobba kvar där, trots att chefen inte tycker om mej (orkar inte gå in på hur jag vet det, har förmodligen skrivit om det för några år sen), men mitt huvudproblem är att bli så pass bra psykiskt att jag kan ha ett arbetsliv överhuvudtaget.

Har äntligen kopplat in tv:n! (köpte en 5M-HDMIkabel och drog den tvärs över rummet). Gulligt att en fladdermus blev första bilden på tv:n haha

Kände inte för att gå och se nån film på aktivitetshuset idag. Var inte heller sugen på nån jultallrik. Jag tänkte först att jag skulle ringa idag och se om jag kan hämta en portion imorgon och inte behöva stanna där och äta, men seriöst så skiter jag i det. Dom har en filmmatiné kl. 13 den 27/12 så jag riktar in mej på det. Känns jobbigt att ens gå dit i och med corona-restriktionerna (munskydd), så det ställer till det ännu mer (mer än sociala fobin, alltså).

Var en sväng på apoteket och hämtade ut Brintillix och nu kommer M@s förbi en stund, men i övrigt kommer jag bara att slappa i sängen. Pratade med mamsen en stund nu.

Köpte ögondroppar till Spike (jösses, vad han stretade emot!)

Jag har fått två julkort idag. Det ena var från min bästa kompis från gymnasiet och det andra från min bästa arbetskamrat från fabriken (som jag köpte Spike ifrån). Jösses, vad gulliga dom är.

Jävla M@s fick mej att beställa pizza, så vikten lär ju bli ännu mer skit imorgon…

Meditation: ✔️

🎯: Kopplat in tv:n och varit ute och rört på mej.

Dagens KBT

Idag har jag inte brytt mej om att notera några negativa tankar. Det är förmodligen bra, för jag har inte märkt av några.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s