Tisdag 14 december 2021: viktminskningsrekord samt handlat


Vikt / BMI

67,3 (-2,1 sen 1/12) / BMI: 22,0.

Kcal ätit / förbrända igår: 716 / 2118 = -0,8 kg!

Daglig aktivitet 90 min: ✔️

Dagen

Helt sanslöst att jag gått ner hela 0,8 kg! Jag tänker därmed kopiera exakt vad gjorde och åt igår för att se vad som händer tills imorgon. Igår åt jag inte mycket (hade rätt svårt att somna igår, eftersom magen kurrade):

  • Frukost: c-vitamin + linfröolja 134 kcal
  • Lunch: 4 st majskakor, 1 st banan 187 kcal
  • Middag: 240 g kvarg, 1 st banan 238 kcal
  • Mellanmål: 3 st majskakor, 1 st päron 157 kcal
  • Kolhydrater: 64 %, Fett: 19 %, Protein: 17 %

Spelade lite June’s Journey innan jag åkte till badhuset vid elvatiden. Kom upp nån halvtimme tidigare idag, men jag fortsätter att kämpa på – jag bara måste komma upp åtminstone innan kl. 10! På torsdagar kommer jag ju upp när jag ska till hantverkscaféet, så så jävla svårt kan det inte vara.

Efter simningen drog jag till stora Willys för att panta och köpa kattsand. Det blev lite olika frukter (banan, äpple, päron och avokado) plus ett gäng småförpackningar med yoghurt också. Köpte även portionsförpackat ris till Korv Stroganoff:en – försök ta er in i dom, mjölbaggekryp!

Fick även ett ryck och köpte fotmasken igen. Den funkade bra sist och mina fötter känns fnasiga nu. (passade på att köpa ett manikyrverktyg också)

Väl hemma i biskop tog jag en promenad med dramaten innan jag gick hem (för att komma upp till 90 min aktivitet, vilket jag lyckades med).

Gjorde som igår och spelade på mobilen ett par timmar tills jag äntligen tog tag i att fixa mitt nedmonterade bord på balkongen. Fan, vad kämpigt det var! Tog nästan en timme, men nu är det klart.

Köksbordet.

Jag har nu 21 st Evil Lives Here kvar på min lista (en del av dom har jag säkert sett), så jag fortsätter att bocka av.

Meditation: ✔️

🎯: Handlat och fixat bordet.

Dagens KBT

Idag har jag njutit av att jag inte har känt mej det minsta stressad överhuvudtaget. Försökte vid några tillfällen att tacka mitt inre för den ständiga problemlösningen (planeringstankarna) i huvudet, enligt uppgiften från igår. Jag lyckades då koppla bort dessa tankar, för det mesta, vilket gjorde att jag inte kände att jag hade bråttom idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s