Måndag 13 december 2021: simning och promenad


Vikt / BMI

68,1 (-1,3 sen 1/12) / BMI: 22,2.

Kcal ätit / förbrända igår: 947 / 1526 = 0,0 kg (skönt att jag inte gick upp något)

Daglig aktivitet 90 min: ✔️

Dagen

Jag fattar inte varför jag vaknar så sent hela tiden, var uppe först halv elva. Förut vaknade jag naturligt kl. 8. Jag har klockan ställd på det, men jag stänger bara av den och somnar om. Nytt försök imorgon…

Åkte och simmade direkt. Det var vattengympa och bara två banor öppna för motionssim, så det var skitjobbigt att simma om folk. Jag kämpade dock på. Det tar fortfarande 37 min att simma en kilometer, undrar om jag kommer att få bättre kondition nån gång? Jag minns när det tog exakt 30 min.

Var en massa strul med vagnarna, så jag fick gå hem från Eketrägatan…

Hade tänkt att jag skulle laga mat idag, men det var mjölbaggar i riset! Eeewww! Jag trodde att jag hade fått bort alla, fan också. Hur kommer dom in? Jag får ta en ny sanering och sen ringa Anticimex om det inte hjälper. Jag måste fan kunna ha ris hemma! Äckliga djur!

Det började en ny grupptävling i June’s Journey idag, så när jag kom hem satt jag och spelade i två timmar. Nu ska jag fortsätta med Evil Lives Here och virka på mössan.

Meditation: ✔️

🎯: Simning och promenad.

Dagens KBT

Jag har idag lyckats bra med att notera negativa automatiska tankar genom mindfulness (fokusera på det jag har för händer).

Den här veckan tänkte jag ta nästa uppgift: visa uppskattning för ditt inre. Tacka ditt inre när du märker att det lägger sig i med sina farhågor och värderingar, visa att du sätter värde på vad det åstadkommer (”du är verkligen duktig på att hitta på hemskheter idag! Tack för ditt bidrag!”). Observera att detta inte är sarkastiskt… när allt kommer omkring gör hjärnan bara vad evolutionen givit den i uppdrag; att ”lösa problem” och undvika faror. Det här kommer nog att bli svårt, fast eftersom jag blir bättre på att uppmärksamma tankarna, så kan jag försöka ge mej själv lite uppskattning också. Får se hur det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s