Söndag 12 december 2021: ointressant dag


Vikt / BMI

68,1 (-1,3 sen 1/12) / BMI: 22,2.

Kcal ätit / förbrända igår: 881 / 1269 = -0,6 kg (skumt…)

Daglig aktivitet 90 min: ◼️

Dagen

Fattar inte varför, men jag vaknade inte förrän kl. 13 idag. Idag har jag verkligen inte gjort ett skit. Jag har fortsatt att bocka av avsnitt av Evil Lives Here och jag tror att jag har sett sju avsnitt.

Har virkat klart den lila mössan och den ligger och blockas (heter det så på svenska?) nu. En ljusbrun mössa jag hade virkat var jag tvungen att repa upp nu. Den fastnade i mitt örhänge och jag fick klippa bort den. Får nog bli en mössa igen.

Eftersom jag vaknade så sent, så blev det ingen simning eller promenad idag, men imorgon ska jag komma upp tidigare. Hade också tänkt att laga Korv Stroganoff idag, men jag hade inte lust. Har bara ätit några ägg, en risifrutti och en avokado idag, men jag har ändå gått över min gräns på 800 kcal. Hoppas jag inte går upp nåt tills imorgon…

Den kommande veckan har jag hantverkscaféet och uppföljningsmöte med handledaren (Dani) på aktivitetshuset på torsdag och på fredag har jag telefonmöte med HR. Känns inte som en speciellt jobbig vecka, tack och lov. Mamsen fyller 79 år på torsdag också.

Meditation: ✔️

🎯: Virkning och dokumentärer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s