Lördag 11 december 2021: mensvärk och Youtube


Vikt / BMI

68,7 (-0,7 sen 1/12) / BMI: 22,4.

Kcal ätit / förbrända igår: 889 / 2233 = +0,1 kg (mensens fel? Brukar gå upp i vikt då)

Daglig aktivitet 90 min: ◼️

Dagen

Idag har jag bara varit på Willys och handlat. Köpte ingredienser till Korv Stroganoff, som jag har varit sugen på en tid. Ska laga det imorgon (idag blev det linsgryta och en risifrutti).

Hade egentligen tänkt att simma idag, men jag tappade orken. Ska försöka komma iväg imorgon. Vill se hur mycket folk det kan vara på en helg (ska försöka imorgon). Jag har haft en extrem mensvärk idag och har egentligen inte orkat göra nånting.

Mamsen och jag har messat idag, så hennes mobil verkar vara ok nu. Pratade även med TK, som satt på flygplatsen och hade betalat över hundra spänn för en öl.

Nu har jag haft fullt upp med att kolla på Explore With Us, vars senaste två videos är 2h 30 min och 3h 20 min. Väldigt intressant med polisförhör med en seriemördare (Shawn Grate) samt Slender man-tjejerna (Morgan Geyser och Anissa Weier).

Jag har redan virkat en sån här mössa, som jag har använt idag, men den var kul att virka, så jag gör en till (den var mysig att ha på sej också – kan lägga upp en bild sen)
Gjorde Spike glad med favoritsnacksen (det tog typ två minuter tills det var tomt i skålen)

Meditation: ✔️

🎯: Promenad.

Dagens KBT

Har jobbat med post mortem och ”jag har inte bråttom” idag. Jag har försökt att namnge det och försöka släppa det, men det är fan svårt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s