Fredag 10 december 2021: Reddit, Youtube och virkning


Vikt / BMI

68,6 (-0,8 sen 1/12) / BMI: 22,4. Åt tyvärr pizza igår och det påverkade vikten med +0,6 kg – suck…

Daglig aktivitet 90 min: ✔️

Dagen

Vaknade först kl. 11 idag. Tog en cigg och begav mej till badet. Efter det blev det tvättstugan och dammsugning. Jag har verkligen inte gjort något mer idag. Har kollat på några dokumentärer och gosat med Spike. Pratade lite med TK och hon åker till Las Palmas imorgon. Lite avundsjuk. Har försökt få tag på mamsen i tre dagar och blev orolig. Messade sis och då helt plötsligt får jag ett mess från mamsen, men hon svarar inte när jag ringer. Vad håller hon på med? Update: Fick äntligen tag på henne vid niotiden. Hon har stängt av ringsignalen jag förstår inte hur hon ska sätta på den igen. Suck. Medan vi pratade frågade hon en som jobbar där om den kunde hjälpa henne. Jag vet inte hur det gick.

Fick svar från sömnregistreringen: ingen sömnapné!

Har nu avsnitt av alla favoriter på Youtube att kolla på: That Chapter, This is Monsters, A Psych for Sore Minds, EWU och Deadbug says. Efter det blir det sömn.

Virkar lite på stockarna jag påbörjade på hantverkscaféet.
Jag behöver aldrig sitta ensam (jag älskar min lilla Spiken)
Fan, den här snubbens böcker måste jag kolla upp. Schysst person, intressanta ämnen.

Meditation: ✔️

🎯: Simning, tvättstugan och städning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s