Tisdag 7 december 2021: inget vettigt alls


Vikt / BMI

68,6 (-0,8 sen 1/12) / BMI: 22,4.

Kcal ätit / förbrända igår: 2124 / 2353 = +0,1 kg (drack tre öl med exet igår, vilket tydligen inte var bra för viktnedgången)

Daglig aktivitet 90 min: ◼️

Dagen

Sov till 10.30 och kände mej bara så blasé idag. Orkade inte bege mej iväg till badhuset eller göra nåt överhuvudtaget. Läser på Reddit och äter min mat. Imorgon blir det simning i alla fall!

Jag känner mej väldigt deprimerad idag (har gjort i nån vecka nu) och har haft en hel del ångest. Idag kommer jag att lägga mej redan kl. 16 bara för att slippa allt. Känner inget nöje med nånting. Tror att Rhith sabbade en hel del med mitt psyke eftersom jag förlorade den lilla grejen som var det enda som gjorde mej glad just nu. Det är inte hans fel, han får göra som han vill, jag ville bara berätta en av anledningarna till att depressionen har tagit ny fart. Jag kommer över det, det tar bara lite tid (speciellt eftersom jag uppfattade vårt sista möte som så bra) och jag tror att jag har gjort något fel. Hade verkligen inget att se fram emot innan, men när väl en sak dyker upp, så är det svårt att plötsligt få den bortryckt. Jag får ta en dag i sänder och fokusera på vikten samt aktivitetshuset som det är nu. Klarar tyvärr inte av att koncentrera mej på That Chapter och de andra jag brukar titta på, men jag ska göra ett försök nu.

Meditation: ✔️

🎯: Vilat och lyckats koncentrera mej på nåt jag ville se.

Dagens KBT

Försökt att inte straffa mej själv för hårt att jag drack öl igår, fast jag inte skulle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s