Onsdag 8 december 2021: simning och date


Vikt / BMI

68,3 (-1,1 sen 1/12) / BMI: 22,3.

v. 1: -1,1 ✅ målet är -0,7 kg/v

Kcal ätit / förbrända igår: 1799 / 1613 =-0,3 kg (hur kom det sej att jag gick ner i vikt nu? Mysko.)

Daglig aktivitet 90 min: ✔️

Dagen

Tog mej inte ur sängen förrän halv elva, typ, men sen tog jag bara en cigg och begav mej direkt till Lundbybadet. Hann aldrig känna efter ifall det var jobbigt eller inte. Idag hade dom också vattengympa samtidigt som jag simmade, men det var en annan tränare, som spelade annan musik, så jag blev inte alls lika stressad som förra gången. Tänkte att om det var musik jag själv skulle ha lyssnat på så skulle det vara ok, men det här var inget som jag skulle ha hört, den var bara lugnare och inte så hetsig. Kunde simma runt och bara kika på vad dom pysslade med.

Efter simningen skulle exet höra av sej. Vi skulle eventuellt ses efter han hade haft sitt möte på soc här i Biskopsgården. Vet inte vad vi skulle hitta på, men han fick följa med mej till Willys och handla lite. Han kommer att flytta till Hisingen i januari, vilket känns jobbigt. Jag måste försöka att hålla avståndet. Jag behöver inte vara snäll mot honom!

Hörde sen av Rhith för första gången på evigheter och vi bestämde att ses. Glad! Vi hade trevligt, drack lite öl, kollade på hockey och myste.

Meditation: ✔️

🎯: Simning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s