Måndag 6 december 2021: simning och matlagning


Vikt / BMI

68,5 (-0,9 sen 1/12) / BMI: 22,4.

Kcal ätit / förbrända igår: 1387 / 1583 = +0,1 kg (åt ett paket nudlar, men sen bara frukter och kvarg, men det blev ändå för mycket, tyvärr)

Daglig aktivitet 90 min: ✔️

Dagen

Gick upp vid 10-tiden. Den enda planen idag var att gå ner till soc innan dom har lunchstängt och sen åka till badhuset. Sagt och gjort. Fan, vad kallt det är ute nu – det är skitjobbigt att åka till badhuset, men det är bara att göra!

Medan jag simmade kom jag på att jag känner för att laga mat, dels för att det är trist med kall Nutrilett, dels för att jag inte vill bli lockad att köpa nudlar. Bestämde mej för att laga en snabb lågkalorirätt. Det blev röda linser, champinjoner och frysta sommargrönsaker. Det gick fort att laga, och med kryddning samt chilipeppar, så blev det skitgott.

Linsgryta (100 kcal/100 g)

Exet ringde eftersom han är i Gbg nu. Han får, som sagt, inte sova över här, men han ville bara ses en stund och det är ok. Ska möta honom vid stationen, sen ska vi väl bara snacka lite.

Fick telefonsamtal från Dani, som ville boka nytt möte. Jag fattade verkligen inte vem det var som ringde först haha… Det är inget hantverkscafé den här veckan (det är personalutbildning), så vi ska ses den 16e. Det betyder, som jag har sagt innan, att inget mer kommer att hända innan jul.

Efter att jag hade träffat exet har det blivit bl.a. Emmy Kenny samt plockat ögonbrynen, rakat alla viktiga ställen och slappat i sängen. Skulle behöva fixa naglarna, men jag orkar inte mer idag. Att umgås med någon (vem det än är) tar så extremt på mina krafter…! Kommer att lägga mej nu vid kl. 22.

Måste bara tala om hur jävla besviken jag är att Rhith inte har hört av sej (två veckor snart). Vi hade ju så trevligt sist, så vad hände efter det? Är mina känslor inte värda nånting? Vad gjorde jag för fel? Jag vill veta, så jag kan gå vidare (det kan väl inte vara konstigt att förstå, eller?). Är, i och för sej, redan övertygad om att mina känslor inte är värda nåt (mamsen är den enda jag kan lita på).

Meditation: ✔️

🎯: Simning och matlagning.

Dagens KBT

Har idag övat mest på att undvika tankarna om att jag har bråttom. Det var vattengympa medan jag simmade och den musiken var så hög och stressande att det var svårt att koppla bort det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s