Söndag 5 december 2021: vilodag idag också


Vikt / BMI

68,4 (-1,0 sen 1/12) / BMI: 22,3.

Kcal ätit / förbrända igår: 1116 / 1543 = +0,3 kg (visste att nudlarna inte skulle vara bra, tyvärr har jag ätit det idag också – imorgon blir det simning och Nutrilett!) Att gå ner i vikt är det enda jag har att se fram emot nu, vilket känns tragiskt…

Daglig aktivitet 90 min: ◼️ (har ingen lust att göra något överhuvudtaget)

Dagen

Sov (eller låg kvar i sängen, i alla fall) till kl. 12.30 (lyssnade på true scary stories). Hela dagen känns bortkastad och jag har ingen lust med nånting. Har haft ångest idag och vill bara sova bort det. Har messat lite med mamsen och gosat med Spike, men annars har jag bara legat och läst r/AmITheAsshole. Imorgon är en ny dag och ny vecka, då jag ska återgå till mina normala rutiner. Ska lämna in blanketten till soc imorgon och på torsdag är det hantverkscaféet, i övrigt ska jag bara simma och promenera kommande vecka.

Meditation: ◼️

🎯: Har försökt att vara snäll mot mej själv idag, trots att jag är besviken på mej själv när jag inte följer mina rutiner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s