Torsdag 2 december 2021: hantverkscafé och träff med vän


Vikt / BMI

68,8 (-0,6 sen 1/12) / BMI: 22,5.

Kcal ätit / förbrända igår: 2015 / 2269 = -0,3 kg

Daglig aktivitet 90 min: ✔️

Dagen

Hantverkscaféet och simning direkt efter. Kallt som fan ute! Pratade med M@s och han följde med mej till Backaplan. Köpte kattmat på Rusta och några öl (min tillåtna veckoranson). Vi satt under kvällen och lyssnade på musik, kollade Youtube, pratade politik och jag visade hur telefonen funkar. Tyvärr passade inte hans simkort, så jag kunde inte visa hur internet fungerar. Stackars gamla gubben haha… Somnade väl vid tolvtiden.

Skulle ha haft möte med Dani på aktivitetshuset (för att se om jag kan utöka mina aktiviteter), men hon var sjuk. Lämnade mitt telefonnummer, så jag får väl se vad uppföljningen blir. Ska dit nästa torsdag i vilket fall (dom har nån julpysselgrej på måndag, får se om kanske vågar jag ta mej dit då?)

Meditation: ✔️

🎯: Simning och ärenden.

Dagens KBT

Jag bråttades hela dagen med tankarna att jag har bråttom (planeringstankarna) och jag kände att under simningen fick jag dagens enda respit. Jag var helt ensam i hela bassängen, så ingenting stressade mej heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s