Tisdag 30 november 2021: simning och virkning


Vikt / BMI

70,2 (-1,7 sen 18/10) / BMI: 22,9. Jag åt pizza i lördags och chips i söndags, vilket resulterade i att jag gick upp två kilo. Irriterande! Nu ska jag bara köra Nutrilett och frukter (har köpt bananer, clementiner, päron och äpplen) och har ändrat max antal kalorier till 800. Jag vill inte vara så här fet längre! Jag saknar mina jeans…

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Jag har fortfarande svårt att komma upp före kl. 10, fast jag har märkt att det alltid är lite folk på badet runt tolvtiden, så det funkar rätt bra ändå. Det är jobbigt att bege sej iväg nu när det är så kallt ute. Det är svårt att inte föreställa mej det kalla vattnet och jag drar mej för att åka, men det är bara att ta tjuren vid hornen: inte tänka efter, bara göra!

Jag har verkligen inte gjort ett skit sen jag skrev sist. Har bara legat hemma och slappat. Inte träffat en enda människa. Har varit skönt, bortsett från att jag vet att jag mår bättre när jag kommer utanför dörren en stund varje dag.

Den här veckan har jag hantverkscaféet och ett möte med Dani inbokat direkt efter. I övrigt är det lugnt. Ska kanske träffa M@s på torsdag eftersom han har skaffat en smartphone för första gången och behöver lite hjälp, vilket jag kan vara snäll och ställa upp med. Annars blir det en lugn och skön vecka med bara simning och promenader.

Kvällen består av virkning och Evil Lives Here. Tänkte lägga mej tidigt.

Virkade klart min mössa, ska bara blocka den nu innan jag kan börja använda den.

Meditation: ✔️

🎯: Simning och enbart Nutrilett idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s