Fredag 26 november 2021: fullt upp


Vikt / BMI

68,5 (-3,4 sen 18/10) / BMI: 22,4.

Kcal ätit / förbrända igår: 1054 / 2130 = -0,5 kg (yeay!)

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Sov till 9 idag. Hade tid hos kuratorn kl. 11. Vi bokade en ny tid först 11 januari. Åkte direkt och simmade efter det. Var verkligen bra att jag hade med mej badkläderna eftersom det var så pass kallt ute att jag inte hade begett mej iväg annars. Det är kallt i vattnet också, så det får jag inte tänka på innan.

Jag känner mej så mycket lugnare efter samtalet (se nedan) med kuratorn. Jag inser att jag inte behöver bry mej om andras åsikter om mej och att jag måste bry mej om mej själv. Jag vet ju detta, men behöver höra det igen. Fuck people, jag är viktigast nu och jag vill återgå till mitt riktiga liv (skit i karlar, idioter, exet, människor som inte vill det bästa för mej och annat pack!)

Efter simningen drog jag till bolaget och köpte några öl och sen var jag hemma lagom till tiden för tvättstugan. Medan jag tvättade tog jag itu med städning. Är helt slut nu och känner att jag förtjänar en öl. Tänkte även ringa till mamsen. Blir det, Youtube samt gos med Spike resten av kvällen. Var lite pepp och tänkte koppla in Wii:et, men jag har inga fler kontakter (tråkigt att bo i en etta) och jag måste ni köpa mer uttag. Mätte även hur lång hdmi-kabel jag behöver för att koppla in tv-boxen. Krävs 2,5 m om jag ska dra den rakt över rummet, annars 5 m om jag ska dra den längsmed väggen (får bli det kortaste jag kan hitta).

Fick lite bra input från Moodpath idag.

Pratade med mamsen i en timme och jag blir så glad över att hon finns där. Tråkigt att vi har så långt emellan oss.

Var tvungen att skicka detta till mamsen.

Jag vet inte hur många avsnitt av Evil Lives Here som jag har sett nu (hur många finns det ens*?). Jag måste kolla på nåt annat!

PS. Klorhexidin är inte bra för kattögon (det är för hud) och mamsen konfirmerade det nu – dumt av mej. Jag får köpa ögondroppar.

* 103 st (var nördig nog att skriva ner och bocka av)

Meditation: ✔️

🎯: Kuratorn, simning, tvättstugan samt städning.

Dagens KBT

Hade ett bra samtal med kuratorn. Det känns inte alls jobbigt att vi börjar trappa ner våra möten, vilket jag kände för bara ett par månader sen. Jag har fått så mycket kött på benen att jag är trygg med att jag verkligen kommer att fixa det här! Vi pratade lite om mina tvångstankar (planeringstankarna) och att jag bör försöka att skifta fokus från dessa när jag märker att dom tar upp mina tankar. En av dessa tvångstankar är bl.a. vikten, som bestämmer hur hela dagen blir och det måste jag jobba med (ätstörningen ko nog tyvärr alltid finnas kvar). Vi pratade även om att jag kan tänka på att vara mer flexibel. Jag måste inte följa mina hårt ställda krav hela tiden, jag behöver inte vara perfekt och göra/säga saker på ett visst för att bli accepterad (vare sej av mej själv eller andra). Jag märker ju att jag är mycket lugnare när jag inte har en massa måsten och planer i huvudet hela tiden. Att lära mej att ta dagen lite som den kommer är så främmande för mej och något jag ska öva på (vi kom fram till att det är så jag vill se på eventuell kärlek: ta det som det kommer och forcera inget och jag vill, ärligt talat, inte dela mitt liv med någon mer än en katt). Jag ska också försöka att lyssna på min kropp och inte bara köra över mej själv nu, dvs göra allt som jag tror förväntas av mej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s