Torsdag 25 november 2021: nöjd med mej själv


Vikt / BMI

69,0 (-2,9 sen 18/10) / BMI: 22,5.

Kcal ätit / förbrända igår: 1801 / 2261 = +0,6 kg (vad fan! Jag tappar ju motivationen helt!)

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Gick upp vid halv nio och gjorde mej i ordning. Packade badkläder och garn och begav mej iväg. Känner inte alls för att simma idag eftersom vikten bara går upp trots mina ansträngningar, men nu har jag med mej grejerna ändå.

Var på hantverkscaféet och påbörjade ett par sockar. Kände ingen tendens till panikångestattack, trots att jag t.o.m. drack kaffe. Oerhörd lättnad. Jag pratade inte så mycket, men kände mej ändå delaktig i samtalen. Åkte direkt till badhuset och var i bassängen till kl. 12.05. Räknade, medan jag simmade, på om jag skulle hinna hem och ner igen till Backaplan för att gå på mindfulnessövningen. Kom fram till att jag inte hinner det, men om jag drar ut lite på tiden, så kunde jag åka direkt dit efter simningen. Klädde mej långsamt och torkade håret för att det skulle ta längre tid. Var vid Hälsodisken strax efter kl. 13, så jag gick en promenad runt Kvilletorget till 13.20. Mindfulnessövningen gick bra och jag kände att jag verkligen kunde fokusera på andningen och kroppsscanningen. Promenerade två hållplatser innan jag tog vagnen hem. Känner mej duktig att jag klarade av de tre saker jag ville göra idag!

Väl hemma har jag bara slappat i sängen. Har ätit ett par ägg, eftersom jag kände för något varmt idag. Det är mycket protein också, så det är bra. Jag har inte känt för Nutrilett dom senaste dagarna utan har levt på kvarg, majskakor och avokado. Ska försöka dricka bara Nutrilett varannan dag åtminstone, nu när jag ändå har köpt en ny förpackning.

Meditation: ✔️

🎯: Känner mej nöjd med allt jag uträttat idag!

Dagens KBT

Har tagit saker i långsamt tempo och varit närvarande i nuet för det mesta. Kände mej lite stressad av planeringstankar när det var flera saker jag skulle göra, men lyckades skifta fokus och slappnade av. Jag försöker att prata med mej själv om att jag inte har bråttom. Ingen ångest alls idag, vilket har varit toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s