Onsdag 24 november 2021: simning och ärenden


Vikt / BMI

68,4 (-3,5 sen 18/10) / BMI: 22,3.

Kcal ätit / förbrända igår: 1008 / 2122 = +0,2 kg (jag tror nu att det är en fördröjning på en dag)

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Sov länge idag också, men åkte och simmade det första jag gjorde. Det var svårt att hålla motivationen uppe när jag hade gått upp i vikt, men jag kämpade på. Var sen hemma med badkläderna och drog därefter till Backaplan. Hade ärenden på Rusta, Apoteket och stora Willys på Wieselgrensplatsen. Fick allt uträttat och har efter det bara spelat June’s Journey och läst på Reddit. Imorgon är det hantverkscaféet och det är nog bäst att jag lägger mej tidigt. Är inte van vid att gå upp så tidigt nu.

Köpte det enda kattgodis som Spike gillar och han blev jätteglad.
Köpte lite fler nagellack.
Kände för att äta något idag och köpte knäckebröd, Tartex och tomater (120 kcal).

Har idag varit morbid och bara kollat på r/MakeMyCoffin.

Enligt Reddit-klippen är min tatuering helt sann…
Läste en kul kommentar igår.
Älsklingen på sin puff.

Meditation: ✔️

🎯: Simning och ärenden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s