Tisdag 23 november 2021: simning och promenad


Vikt / BMI

68,2 (-3,7 sen 18/10) / BMI: 22,3.

Kcal ätit / förbrända igår: 2836 / 1849 = -0,1 kg (mystiskt…)

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Vaknade inte förrän kl. 10 idag. Jag vet inte varför jag sover så mycket mer nu. Kanske behöver jag det? Var inte på badhuset förrän vid tolvtiden. Det var bara två personer till som simmade, så det var skönt. Efter simningen tog jag en promenad och lyssnade på Women & Crime. Var också inne på Willys och köpte avokado (har helt snöat in på det nu).

Telefonmötena jag hade förra veckan var inte så jobbiga. HR visste inte varför försäkringskassan hade hört av sej angående mej, men hon skulle ta reda på det till vårt nästa möte (17/12). I övrigt ville hon bara veta hur det är med mej och vad jag håller på med just nu. Jag berättade om aktivitetshuset. Pratade med rehabkoordinatorn i fredags och hon tyckte jag är duktig som planerar framåt (att jag kommer att göra mer och andra aktiviteter på aktivitetshuset), men att jag ska vara väldigt försiktig, så jag inte gör för mycket för fort. Hon förstod inte heller vad försäkringskassan vill, men rådde mej att inte stressa upp mej över det eftersom jag får svar på det i december. Vi bokade ny tid efter att jag skulle prata med HR, den 20/12. Jag känner att allt knallar på i lugn takt och att jag klarar av den hastighet jag tar saker i nu. Förmodligen blir det först efter jul, som jag utökar aktiviteterna.

Jag saknar att gå på mindfulnessövningen. Den är ju på torsdagar, så jag har inte velat göra två saker samma dag, men det är först 13.30, så jag hinner göra båda. Ska försöka göra båda två nu på torsdag. Vet inte om jag hinner att simma efter hantverkscaféet då dock. Får försöka att simma efter övningen helt enkelt.

Meditation: ✔️

🎯: Simning och promenad.

Dagens KBT

Har inte haft någon ångest överhuvudtaget idag, vilket har varit otroligt skönt. Jag fick under simningen påminna mej själv om att jag inte har bråttom och försökte vara så mindful som bara var möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s