Måndag 22 november 2021: pension, två öl och tankar


Vikt / BMI

68,3 (-3,6 sen 18/10) / BMI: 22,3.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (45 min idag)

Dagen

Försökte fördriva morgonen så gott det gick, eftersom jag inte får pengarna förrän 13.30. Precis innan ringde TK och hon hade sovit på Hisingen inatt (en hållplats bort). Hon skulle ta en återställare på city kebab och jag tänkte att jag följer med och firar att jag har pengar. Jag drog till NettoTobak för att handla en limpa cigg och väntade på att TK och M@s skulle dyka upp. Tog två öl och tjötade en stund. Begav mej sen hem efter ett par timmar och gick in på Willys för att handla lite. Sitter nu och slappar i sängen med Spike och kollar på Youtube. Skulle ha simmat idag, men blev jobbigt eftersom mitt månadskort gick ut i förrgår och jag inte ville åka nånstans innan jag hade fått pengar. Imorgon blir det fan simning (måste tvätta håret också – duschar bara på badhuset… haha…) och väskan är redan packad.

Den här veckan är den enda planen att träffa kuratorn på fredag och det är verkligen inte jobbigt nånstans. Att prata med henne är en lättnad! I övrigt är simningen mitt enda krav för veckan. Satt och kikade på hur fort jag gick ner från 81 kg till 58 kg sist (har haft Samsung Health ett tag…) och då gick jag ner ca. 8 kg på tre månader. Det innebär att om jag kör ‘hårdbantning’ i åtminstone tre månader till så har jag nått mitt mål! Jag försöker med det!

Kollar på ”Evil Lives Here” (as usual) och det här avsnittet ‘hit close to home’. Jävlar vad glad jag är att det inte blev värre med exet (vad han gör nu är fan inte mitt problem).

Messade Sinres för att se om han vill ses nån dag. Han blev bortskämd av exet eftersom vi hade sån bra kontakt. Skulle oerhört gärna vilja ha det tillbaka (om det nu ens går efter tre år)…

Fick äntligen tag i mamsen igår! Skönt att hon hade fått ett nytt simkort efter en vecka. Tack Hallon! Hon verkar må ok.

Jag har inte skrivit på ett tag (förlorade 68 dagarsstreak… ha… ). Vet inte varför riktigt jag inte har skrivit. Hade lite fullt upp förra veckan med fyra inbokade möten och telefonsamtal, sen kom Rhith och sov över två nätter, vilket var riktigt trevligt och som jag blev glad över.

Satt och lyssnade på radion, som vanligt, och snacka om att jag fick en flashback till ungdomen när dom pratade om Joy Division. Fan, måste lyssna på dom igen! (och New Order btw).

Spike har fått nån infektion i ögat, vilket gör mej orolig. Köpte klorhexidin häromdagen och baddar ögat flera gånger om dagen. Hoppas att det ordnar upp sej.

Återkommer imorgon med lite mer specifikt vad mötena förra veckan gav. Måste även berätta vad exet sa när vi sågs.

Fixade naglarna igår. Ska byta färg varje vecka (blir kul att bygga upp mitt nagellacksförråd igen)

Lyssna på Hurdy gurdy så mår ni bättre (det gör jag).

Meditation: ✔️

🎯: Handlat och varit utanför dörren (vilket jag inte har varit på två dar…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s