Lördag 13 november 2021: halv vilodag


Vikt / BMI

68,7 (-3,2 sen 18/10) / BMI: 22,4.

Kcal ätit / förbrända igår: 2288 / 2308 = +0,2 kg

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (bara 40 min idag)

Dagen

Tänkte att jag sover så länge jag bara kan idag och gick väl upp vid halv tolv. Skulle bli en vilodag idag, men jag blev sugen på nån riktig mat idag, så jag gick till Willys. Passade på att ta en liten promenad och lyssnade på ett avsnitt av Women & Crime. Jag vill ju inte fortsätta att gå upp i vikt, så jag tänkte att jag köper lite smågrejer. Det blev ägg, en bakpotatis och en avokado.

Jag virkade klart mössan igår, men jag känner för att virka idag också, så jag ska se om jag hittar ett mönster på nån halsduk som passar till mössan. Vet inte om jag känner för se nån film idag. Hade velat hitta nån film liknande den om Betty Broderick, men jag vet inte vad jag ska söka på riktigt.

Hittade en sån film, “Wife, Mother, Murderer”, den var inget vidare dock. Därefter råkade jag på en kanal som hade massor av avsnitt av “Evil Lives Here”, som jag inte hade sett. Jag kollade på sex såna och började virka på en cowl (vad sjutton heter det på svenska?)

Meditation: ✔️

🎯: Tog en promenad, trots att den blev kortare än vanligt.

Dagens KBT

Idag har jag bara övat på att försöka tillåta mej själv att ta det lugnt och att jag får äta lite mat. Har även försökt intala mej själv att jag inte behöver fortsätta att gå upp i vikt, bara för att jag gjorde det idag och för att jag struntar i att simma en dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s