Fredag 12 november 2021: simning och tvätt


Vikt / BMI

68,5 (-3,4 sen 18/10) / BMI: 22,4.

Kcal ätit / förbrända igår: 588 / 2063 = -0,3 kg. (mådde så dåligt igår att jag inte kunde äta, kändes som en klump i halsen, blev för lite kcal annars, fast inte som när jag hade anorexia och levde på max 300 kcal/dag…)

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Lyckades inte somna igår, låg och lyssnade på true scary stories från kl. 22 till 01, sen måste jag ha somnat (lyssnade färdigt på hela min förberedda lista, vilket aldrig händer). Kändes fortfarande som att kroppen var i uppror efter panikångestattacken och det gick verkligen inte att slappna av. Tog mej ändå upp vid niotiden idag, så det blev åtta timmar i alla fall.

Packade mina simkläder, tog en cigg och begav mej iväg till badhuset direkt. Det gäller att inte tänka efter och hitta på ursäkter utan bara dra iväg (blev motiverad av viktminskningen också). Det är tyvärr en dum tid, precis efter kl. 10, då det alltid är massor av människor. Simningen gick bra ändå.

Fyllde i soc-blanketten och var och lämnade in den och sen tog jag min promenad.

Hade tvättstugan kl. 14 och meningen är alltid att jag ska städa när tvätten är på tork, men jag orkade fan inte idag. Får göra det och hänga in tvätten imorgon.

Kanske kan berätta lite om gårdagen eftersom jag inte orkade formulera mej igår. Var på hantverkscaféet kl. 10, som planerat. Jag var lite nervös innan, men kände inget annat. Fick sitta vid ett bord på en obekväm stol istället för soffan, så var lite obekväm. Hade repat upp mössan jag började på förra gången, så visste inte vad jag skulle göra (fick med mej fel virktidning). Drack en kopp kaffe och under tiden pratade vi om punk och spelningar i Göteborg, vilket var kul. Därefter slog hela kroppen bakut och jag fick en panikångestattack, vilket jag inte har haft på evigheter nu. Jag hade dumt nog glömt att ta med oxascand, så jag fick förlita mej på kuratorns ord att det klingar av efter tio minuter. Jag berättade som det var och dom som var där (vi var bara sex stycken) verkade förstå och tog hänsyn. Det kändes att det började trappas av efter att jag hade andats typ en kvart. Kroppen fortsatte dock att vara helt skakig och jag hade möte med Dani efteråt. Jag lyckades dock ta mej igenom det och vi bokade ett nytt möte 2/12 eftersom tanken är att jag ska utöka mina aktiviteter efter några veckor. Det kan möjligtvis bli webtidningen sen efter nyår.

Jag hade med mej badkläderna, så jag tvingade mej själv att simma ändå. Det var verkligen inte lätt, men kroppen började kännas mer normal efter tio varv.

När jag kom hem hörde HR på jobbet av sej. Vi pratade lite snabbt, men hon hade fler saker att ta upp och skulle ringa tillbaka innan kl. 17. Jag satt som på nålar eftersom jag har svårt för dom här samtalen, men hon ringde inte tillbaka. Suck. Fick ett mess idag att hon ringer på onsdag. Det var något om försäkringskassan, som jag inte förstod. Får väl vänta tills nästa vecka då. Efter allt detta var det inte konstigt att kroppen gick på högvarv och att jag inte kunde somna.

Idag har jag spenderat resten av tiden på Reddit. Jag tror faktiskt att jag ska försöka att se en film. Jag känner mej helt ok idag, och i stort sett ångestfri, så det kan funka. Jag talar om imorgon hur det gick. Kom förresten på att jag inte såg helt färdigt på ”The Betty Broderick story”, så jag tar itu med det först. Jag har sen några rysare jag kan välja på, fast ska se om jag hittar nåt drama. Egentligen borde jag se en komedi för jag behöver verkligen skratta lite.

Såg en ‘made for tv’ – film (”Double Cross). Kass.

Eftersom Rhith sa att nya Bond var dålig, så tänkte jag att jag vill bilda min egen uppfattning. Jag hade förväntat mej att den skulle vara lika dålig som alla andra, men trodde den här skulle vara extra skitdålig. Den var som alla andra Bond-filmer. Jag tyckte den var den vanliga 3/10, varken mer eller mindre.

Dagens mys: https://youtu.be/PDjTOX0Ws9A

Meditation: ✔️

🎯: Simning och ärenden.

Dagens KBT

Idag har jag kämpat med att känna mej stressad, dvs ‘planeringstankarna’ har tagit över tankegångarna hela tiden. ”Jag har inte bråttom”, ”jag vet vad jag ska göra och i vilken ordning!” har jag upprepat i huvudet hela dagen och försökt att utåtfokusera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s